Team

Aileen Janssens

Al van jongs af aan wil Aileen haar steentje bijdragen aan de verduurzaming van energievoorziening. Dit vindt zij belangrijk voor toekomstige generaties. Aileen heeft aanleg voor cijfermatig werken wat haar bij Odura goed van pas komt. Ze legt snel en makkelijk contact met klanten en samenwerkingspartners van Odura.

Allard van Krevel

Allard is van origine werktuigbouwer met een specialisatie in de procestechnologie. Inmiddels beweegt hij zich meer dan twintig jaar in de wereld van de duurzame-energiesystemen, energiebesparing in de installatietechniek en die van de proces- en ketenefficiency.

Bas Troost

Als bedrijfseconoom combineert Bas analyses en cijfermatige onderbouwingen met duidelijke communicatie, typische vaardigheden van een adviseur. Ook heeft Bas affiniteit met grafische vormgeving en zet hij zijn kwaliteiten op dat gebied graag in voor klanten en voor Odura zelf.

Daan Beudeker

Als bedrijfskundige heeft Daan een hart voor duurzaamheid en zet hij zich vol enthousiasme in om aan de energietransitie bij te dragen. Hij is communicatief sterk en zoekt graag met anderen naar innovatieve en resultaatgerichte oplossingen.

Joost Berkvens

Joost heeft een financieel-economische achtergrond en ruime ervaring in de ontwikkeling van grootschalige duurzame-energieprojecten (zon en wind). Verder is hij een goede partner bij de aanpak van strategische vraagstukken en daarmee ook van grote waarde binnen de projectontwikkelingstak van Odura zelf.

Kevin Kok

Na zijn studie Sustainable Energy Technologies aan de TU Eindhoven heeft Kevin zich gestort op de duurzame-energieprojecten binnen Odura. Binnen Odura is Kevin specialist op het gebied van PV-systemen en energie-efficiency. Hij zet zich zowel in voor projecten van onze klanten als voor de PV-projecten die we zelf in ontwikkeling hebben.

Lisa van Kruijl

Lisa heeft een achtergrond in Environmental Geochemistry en heeft ervaring bij het ondersteunen en controleren van bedrijven in het kader van de MJA. Ze werkt secuur en helpt anderen graag verder.

Michel Suijkerbuijk

Michel is procestechnoloog en heeft jarenlang leiding gegeven aan een middelgroot adviesbureau op het gebied van duurzame ontwikkeling in de breedte. Hij heeft een groot netwerk, ziet kansen en weet deze om te zetten in daadwerkelijke projecten en resultaten.

Oswin Carboex

Oswin is een aardwetenschapper met veel gevoel voor cijfers en IT-applicaties. Hij heeft goede communicatieve vaardigheden en helpt anderen graag, zowel onze klanten als onze partners en eigen medewerkers. Daarnaast pakt hij nieuwe ontwikkelingen en inzichten erg snel op. Inmiddels heeft hij behoorlijk wat ervaring op het gebied van energie-efficiency en -besparing, onder andere in het kader van de EED en MJA.

Paul de Hooge

Paul is een enthousiaste TU-er uit Eindhoven die techniek en abstractie goed kan combineren met de menselijke maat. Vanuit Odura ondersteunt hij bedrijven bij energiegerelateerde vraagstukken en is hij intensief betrokken bij MJA-werkzaamheden.

Pim van Luik

Pim heeft een achtergrond in Energy Sciences. Hij is breed geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met wetenschap en technologie, maar vooral hernieuwbare energie, duurzame mobiliteit en circulaire economie. Binnen Odura houdt Pim zich voornamelijk bezig met projecten op het gebied van PV-systemen en energiebesparing.

Tycho Caus

Tycho komt uit de bancaire wereld. Als financieringsspecialist is hij in het verleden betrokken geweest bij grote energieprojecten in het buitenland op plekken als Singapore en Indonesië. Zijn financierings- en investeringskennis zet hij nu in voor de advies- en ontwikkeltak van Odura. 

Eerste Straatje van Best 5
5211 XH
‘s-Hertogenbosch