Team

Team foto's5

Allard van Krevel

Allard is van origine werktuigbouwer met een specialisatie in de procestechnologie. Inmiddels beweegt hij zich meer dan twintig jaar in de wereld van de duurzame-energiesystemen, energiebesparing in de installatietechniek en die van de proces- en ketenefficiency.

Team-fotos4

Bas Troost

Als bedrijfseconoom combineert Bas analyses en cijfermatige onderbouwingen met duidelijke communicatie, typische vaardigheden van een adviseur. Ook heeft Bas affiniteit met grafische vormgeving en zet hij zijn kwaliteiten op dat gebied graag in voor klanten en voor Odura zelf.

Daniela 625

Daniela Osorio

Als rechtsgeleerde versterkt Daniela Odura op juridisch vlak. Ze houdt zich bezig met de due dilligence trajecten voor onze advies- als ontwikkelprojecten. Daarnaast zet ze zich graag in om onze zichtbaarheid te vergroten bij potentiële nieuwe Oduranen.

Team foto's8

Joost Berkvens

Joost heeft een financieel-economische achtergrond en ruime ervaring in de ontwikkeling van grootschalige duurzame-energieprojecten (zon en wind). Verder is hij een goede partner bij de aanpak van strategische vraagstukken en daarmee ook van grote waarde binnen de projectontwikkelingstak van Odura zelf.

Team foto's7

Kevin Kok

Na zijn studie Sustainable Energy Technologies aan de TU Eindhoven heeft Kevin zich gestort op de duurzame-energieprojecten binnen Odura. Binnen Odura is Kevin specialist op het gebied van PV-systemen en energie-efficiency. Hij zet zich zowel in voor projecten van onze klanten als voor de PV-projecten die we zelf in ontwikkeling hebben.

Team foto's6

Michel Suijkerbuijk

Michel is procestechnoloog en heeft jarenlang leiding gegeven aan een middelgroot adviesbureau op het gebied van duurzame ontwikkeling in de breedte. Hij heeft een groot netwerk, ziet kansen en weet deze om te zetten in daadwerkelijke projecten en resultaten.

Team foto's2

Oswin Carboex

Oswin is een aardwetenschapper met veel gevoel voor cijfers en IT-applicaties. Hij heeft goede communicatieve vaardigheden en helpt anderen graag, zowel onze klanten als onze partners en eigen medewerkers.

Team foto's4

Pim van Luik

Pim heeft een achtergrond in Energy Sciences. Hij is breed geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met wetenschap en technologie, maar vooral hernieuwbare energie, duurzame mobiliteit en circulaire economie. Binnen Odura houdt Pim zich voornamelijk bezig met projecten op het gebied van PV-systemen en energiebesparing.

Rens #3

Rens Knoben

Rens versterkt het team van Odura als stagiair vanuit zijn studieachtergrond Sustainable Energy Technology. Hij houdt zich de komende tijd bezig met het onderwerp ‘ontwerp van grote zonneparken’ en staat Odura ook bij bij het ontwerpen van PV-systemen.

Team foto's

Tycho Caus

Tycho komt uit de bancaire wereld. Als financieringsspecialist is hij in het verleden betrokken geweest bij grote energieprojecten in het buitenland op plekken als Singapore en Indonesië. Zijn financierings- en investeringskennis zet hij nu in voor de advies- en ontwikkeltak van Odura. 

Eerste Straatje van Best 5
5211 XH
‘s-Hertogenbosch